Urzeala tronurilor – de ce cartea?

Urzeala tronurilor – de ce cartea?

“Pentru Melinda”

… asa incepe una din cele mai citite carti din ultima perioada. De ce scriu despre Urzeala tronurilor? Din doua motive. In primul rand pentru ca aceasta Librarie Online organizeaza un concurs.

In al doilea rand pentru ca nu mai pot astepta de la o duminica la alta sa vad cate un episod din serialul de pe HBO. Cum mi-a zis un prieten, serialul il ai o data pe saptamana, cartea mereu.

Bineinteles, cartea isi merita renumele, si daca ati facut ca mine  si ati vazut prima oara serialul va recomand sa va opriti. Luati si cititi cartea, este mult mai buna, si experienta inversa (prima oara cartea, apoi filmul) va fi mult mai entuziasta.

Sunt fan SF cand vine vorba de carti, iar cand vine vorba de filme m-am aventurat si in Fantasy. Urzeala tronurilor ar fi prima carte din acest gen pe care o citesc, sau cel putin asa imi amintesc eu.

Daca ar fi sa ma intrebe cineva despre ce este vorba in carte nu stiu daca as putea raspunde concis. Imaginarul este dus la un alt nivel, ai parte de razboi, sex, inselaciuni, strategii,zeitati, supernatural, totul foarte bine inchegat.

Am ales varianta in romana, multi ar spune nu, alege engleza, originalul este mai bun , traducerea nu e pe masura, etc,etc. Fals, engleza folosita in carte are tente arhaice si e dificil de citit, iar, spre surprinderea multora, traducerea in romana este foarte buna.

Recomand aceasta carte tuturor visatorilor, sigur nu veti regreta! Daca vreti sa cumparati online, va recomand sa o luati de aici Urzeala Tronurilor , este la un pret bun!Leave a Reply