Laptop Toshiba Satellite T110-10Z

Laptop Toshiba Satellite T110-10Z

 

Conceput pentru a oferi portabilitate bună şi performanţă de zi cu zi, Toshiba Satellite T110-10Z este un laptop confortabil, care se tine de promisiunile sale şi-ar putea dovedi o alegere excelentă pentru cei care doresc un notebook ultraportabil de lucru în mişcare.
Carcasa

Carcasa  este bine realizata, plastice utilizate în construcţia acesteia oferind o mare protecţie pentru componentele din interiorul ei.  Aceleasi materiale si design, se afla de asemenea, si pe capac, în sensul de protecţie pentru ecran.
În ciuda unui flex mic, tastatura oferă o experienţă fluida, cheitele fixe fiind foarte confortabile in timpul tastarii.

Touchpad-ul este mare pentru un laptop de această dimensiune dar sprijină funcţionalitatea multi-touch, ceea ce înseamnă că puteţi utiliza degetele pentru a defila în jos paginile şi zoom in& out pentru poze, de exemplu.

Toshiba a realizat un lucru important in ceea ce priveste viata bateriei prin utilizarea componentelor cu resurse de lumină în întreaga carcasa a laptopului. Consumul eficient de energie de 13.3-inch a ecranului cu  LEDURI este un bun exemplu.

Configratie
Procesorul Intel este combinat cu 3072MB de memorie DDR3, menit să ofere performanţă puternică de zi cu zi. În ciuda acestui fapt, Toshiba a produs rezultat mai mic de benchmarking în comparaţie cu alte laptop-uri  testate recent, dar am constatat că functionea foarte bine  în timp ce rulează aplicaţiile de bază .
Ca şi în cazul Samsung X520, GPU-ului integrat ofera mijloace limitate 3D de performanţă şi acest laptop nu este potrivit pentru sarcini multimedia avansate sau jocurile noi aparute.

802.11n Wi-Fi este inclusă, aşa cum este 10/100 Ethernet, care oferă opţiuni flexibile de reţea.
Există, de asemenea, trei porturi USB, unul dintre care sprijină tehnologiea de încărcare, ceea ce înseamnă că puteţi încărca periferice chiar şi atunci când maşina este oprită. VGA şi porturi HDMI-out se afla de asemenea prezente.Leave a Reply