Laptop Toshiba Satellite L500-1XU

Laptop Toshiba Satellite L500-1XU

http://www.emag.ro/poze/big/img134205_16032010175726.jpg

Toshiba Satellite L500-1XU este un sistem puternic si accesibil inlocuitor de dextop. Performanţa iese în evidenţă pentru bani şi, deşi există unele probleme minore cu constructia de calitate, putem fericiti sa il recomanda ca un laptop competitiv.

Ecranul mare 17.3-inch domina acest laptop, fiind foarte luminoas şi, datorită rezoluţiei 1600 pixeli-X900, este foarte detaliat.

Carcasa

Cu ecranul lat de 16:9 este potrivit pentru vizionarea filmelor avand acoperire Super-ecran TFT si nu produce prea multe reflecţii ce distrag atenţia. Carcasa pare mare datorită cu un design lucios, cu model, dar atrage rapid amprentele digitale.
Tastatura este mare, spaţioasă şi oferă, în general, o acţiune de dactilografiere rapida. Chei sunt foarte plate, oferind o mare calitate si usurinta in tastare
Tastatura numerică dedicată se va potrivi cu cei care în mod regulat insereaza date de intrare. Din păcate, dacă aveţi mâinile mari este mult prea uşor să periati touchpadul în timpul dactilografierii, cauzând cursorul să se comporte haotic, care este iritant.

Configuratie

Procesorul Intel Core 2 Duo este însoţit de 4096MB de memorie pentru a oferi performanţe excelente, şi nu veţi avea nici o problemă ruleazand simultan mai multe aplicaţii de birou, cum ar fi procesoare de cuvinte, mai multe programe şi resurse, sau software-uri de editare video.

Un puternic ATi chip grafic este inclus, si am fost impresionat de puterea 3D produs de laptop. Veţi putea să editaţi fotografiile şi să jucati, chiar cele mai noi jocuri, fără prea multe probleme.

Portabilitatea nu este punctul forte al aceastui laptop puternic, iar greutatea 3.1 kg face inconfortabil să efectueze deplasari în mod regulat.

802.11n Wi-Fi este inclus si este cea mai recentă în tehnologia de reţea wireless, în timp ce modulul 10/100 Ethernet prin cablu este puţin mai în vârstă.

Trei porturi USB pozitionate stratergic pe carcasa, alături de o interfata eSATA pentru transferul de date la viteze foarte mari la un hard disc extern. Există, de asemenea porturile VGA şi HDMI în loc.Leave a Reply