Laptop Toshiba Satellite L500-1EK

Laptop Toshiba Satellite L500-1EK

 

Gama de laptopuri Toshiba Satellite s-a extins foarte mult. Modelul L500-1Ek este un laptop performant ce ofera toate calitatile dorite de la un laptop de clasa medie. Acestea pot satisface si pe cei mai pretentiosi consumatori, fiind de asemenea la un prêt accesibil.

Carcasa

Modelul L500 prezinta o carcasa rezistenta si dura dar, in acelas timp stilata si eleganta. Culorile pentru care s-au optat sunt negru mat in combinative cu gri, ce poate de asemenea oferii imaginea unui laptop destinata clasei business. Tastatura este comfortabila, tastele fiind late si usor de folosit. Are de asemenea integrat si un pad numeric special pentru cei ce insereaza regulat date de intrare.

Touch-padul si cele doua butoane ale mousului sunt de asemenea de calitate, oferiind tot odata posibilitatea executarii de zoom in sau zoom out pe fotografii.

Configuratie

Producatorii Toshiba au preferat sa alimenteze acest notebook cu un processor Intel Pentim Dual Core T4300 care este sustinut de 3Gb de memorie DDR2.  Acestea impreuna, se dovedesc a fi extreme de foarte bune, astfel incat pot rula orice aplicatii simultan fara a intampina vreo problema sau lag.

Chipsetul pentru care au optat este tot din gama Intel, si poate executa foarte bine aplicatiile foto sau video la o calitate destul de buna. Va intampina totusi anumite problem in timpul rularii unui film calitate Blue ray dar compenseaza cu restul calitatilor oferie.

Capacitatea hard discului este de 320 de Gb, dar este sufficient pentru stocarea de fisiere si foldere de birou dar si de biblioteci multimedia. Acest notebook vine dotat cu doar 2 porturi USB dar compenseaza cel eSata care ofera o viteza mai mare pentru transferul datelor. De asemenea intalnim si o intreare VGA si una HDMI pentru conectarea la periferice si la un monitor extern pentru o mai buna calitate.

 

Daca sunteti printe aceeia ce doriti un laptop de performanta ridicate si la un prêt accesibili, nu ezitati sa aruncati o privire.Leave a Reply