Laptop Samsung R530

Laptop Samsung R530


Nu numai ca noul model Samsung R530 prezinta o uzabilitate mare, acesta are, de asemenea,  performanţă şi portabilitate buna – şi toate la un preţ foarte competitiv. Cusiguranta, doritorii unui laptop atat portabil cat si performant vor si fericiti.

Carcasa

Construiţia de calitate este, de asemenea, decenta şi, deşi carcasa nu este la fel de subtire ca a lui Acer Aspire 5732Z-443G32Mn, este destul de usor facandu-l un companion bun de drum.
Durata sa de viaţă, este decenta – de la 244 minute – si va tine la curent productiv pe drum pentru un timp destul bun.

Tastatura este excelenta, cu acţiune a tastelor ce se dovedeste surprinzător de fermă şi netedă in timpul  călătoriilor. Touchpad-ul este rapid in răspuns, şi, foarte usor de utilizat, ne avand nici o problema.

Ecranul de 15.6-inch, 1366 x 768 pixeli rezoluţie este destul de bunicel, cu luminozitate, detalii şi reproducere a culorilor toate excelente, făcând din acest laptop o mare alegere pentru vizionarea filmelor şi vizualizare de fotografii.

Configuratie
Folosind un procesor Intel Pentium, performanta este standard, dar nu veti avea nici o problemă ruland applicatiile Office,  email si documente text.

Chipul integrat Intel  este exact la fel ca in cazul altor modelei, dar are memorie video mult mai buna. În timp ce acest lucru înseamnă Samsung ar trebui să furnizeze cea mai performanta grafica, produce, de fapt, un rezultat foarte solide cu un scor 3DMark 2003 de 1771. Editare foto şi editare video de bază este posibila. Memoria Ram este de 2Gb si impreuna cu 250 gb capacitatea hardsiscului ofera calitati medii, dar prezinta sufficient spatiu de stocare a datelor.

802.11n Wi-Fi şi Ethernet 10/100 sunt la bord, aşa cum sunt  si trei porturi USB pentru conectarea la periferice, cum ar fi un smartphone sau MP3 player. Un HDMI out este de asemenea inclus pentru agăţarea laptopului la un monitor extern digital,  televizor sau proiector HD.

Cu at am folosit mai mult modelul R530 ca atat mai mult ne-a placut. Performanţa este peste medie şi de proiectare şi de utilizare ceea ce face un laptop cu adevarat valoros.Leave a Reply