Laptop MSI CX700X-010EU

Laptop MSI CX700X-010EU

 

MSI a intrat pe piata laptop-ul de gaming in 2007 şi si noul model CX700X (965 £ inc. TVA) este de reîmprospătare pe prima linie, si ne surprinde placut prin calitatile sale impresionante.

Carcasa
Carcasa are un finisaj negru lucios şi  vine cu decalcomanii tribale pe capac continand si un spatiu pentru odihnirea mainilor. Există, de asemenea, un logo MSI in relief , care arată de parcă ar fi ieşit din o caracteristica anime, cum ar fi Naruto sau Full Metal Alchemist.
Deschideţi capacul şi, împreună cu decalcomanii, există grile de răcire si  tastele WASD – chei favorizate de catre gameri. Carcasa este fabricata din plastic şi, deşi nu este la fel de groasa cum suntem obişnuiţi putem să observam, ca aceasta  prezinta o forma robusta pentru utilizare zilnica.

Tastatura dispune de asemenea de un pad numeric, care se adaugă la gradul de inalta calitate a sistemului, atât în utilizarea de zi cu zi dar si in decursul jocurilor. Tastele sunt de o mărime bună şi sunt ferm montate.

Configuratie

Ecranul este de 15.4-inch Super-TFT ce are o gamă largă de luminozitate foarte surprinzătoare, ceea ce ofera o calitate superioara a culorilor si a contrastului. Cu toate acestea, atunci când acumulatorul va trebui să modifice setările pentru a obţine cele mai multe de la ea.

În afară de GPU, veţi găsi acest laptop o multime de aplicatii de inalta performanţă pentru dimensiunea sa. Oferit de un Intel Core 2 Duo T7250, veţi găsi un procesor 2GHz ce este susţinut de 4096MB de memorie.
Având o greutate de 3 kg, MSI reprezinta un notebook special pentru cei ce doresc sa il transporte cu usurinta in locurile dorite fara un prea mare effort.
NVidia GeForce 8600M GT vine cu 512MB de memorie DDR2 proprie dedicate atat jocurilor noi aparute cat si aplicatiilor multimedia de inalta calitate.
MSI CX700X este un notebook preferat in mod special de gameri, dar de ce nu si de cei cu pretentii ridicate in ceea ce priveste grafica si performanta de un inalt grad calitativa.Leave a Reply