Laptop MSI CX600X-0W1EU

Laptop MSI CX600X-0W1EU

MSI este cel mai bine cunoscut producător de componente, dar produce, de asemenea, o serie de laptop-uri, netbook-uri compacte pentru jocuri de mare putere. The CX600X este un model elegant  care combină un ecran de asomare şi o tastatura de mare mobilitate.

Cantarind doar 1.7 kg, aceast laptop este perfect pentru viaţă în mişcare. Designul său subţire are o adâncime de doar 25mm, când este închis şi este uşor să se strecoare în cele mai mici Bagajele de mână.
Ca şi în cazul Lenovo ThinkPad R500, materiale plastice rezistente negre au fost folosite pentru a creşte capacitatea de rezistenţă.

carcasa

În ciuda designului său compact, este in vigaare o tastatură mare corespunzătore.
Modul de uzabilitate este restricţionat uşor de lipsa de o unitate optică, precum şi includerea a doar două porturi USB. Acest lucru este de aşteptat pentru un astfel de notebook subţire, şi este necesar să se prevadă astfel de dimensiuni compacte, la un preţ la fel de scăzut.
Acesta este ajutat de către ecranul de asomare de 14 inch. Panoul backlit cu LED-ul este impresionant cu culori vibrante luminoase, şi cu un contrast clar.Acesta prezinta de asemenea şi porturile HDMI si VGA sunt în vigoare pentru conectarea de ecrane mari.

Configuratie

 

Un procesor Intel Ultra-Low Voltage fost folosit în scopul de a menţine consumul de energie cât mai scăzut posibil. Rularea la numai 5,5 waţi, aceasta permite chipuluiu sa genereze temperaturi joase in interiorul carcase.
Acelaşi lucru se poate spune pentru performanta grafica, dar acest lucru este de aşteptat să fie din nou, sub formă de chipuri de mare putere,ce au nevoie de spaţiu mai mare şi de ventilaţie pentru a rula cat mai bine aplicatiile. Cu toate acestea, MSI este capabil să ruleze clipuri video cu o calitate destul de buna si permite utilizarea chiar si de ditare foto.

Acest notebook reprezinta o alegere buna pentru cei ce doresc performanta si calitate superioara atat grafica cat sip e parte de sofwere.Leave a Reply