Laptop MSI CR610-001NL

Laptop MSI CR610-001NL

 

MSI CR610 mass-media este un laptop cu ecran lat care oferă funcţionalitate Blu-ray. În timp ce laptop-urile Blu-ray devin din ce în ce mai frecvente, sunt încă rare, mai ales la un prêt accesibil tuturor.
Permiţându-vă să urmăriţi cele mai recente filme înaltă definiţie (HD), includerea unui drive Blu-ray este un punct cheie de vânzare a acestui laptop.

Carcasa

Un defect present la acest laptop este dat de tastatură. Tastele sunt mici şi subţiri si sunt prea stranse, ceea ce nu ofera un placut sentiment la tastare.
Cu toate acestea merita observat faptul că acoperirea ecranului Super-TFT este foarte reflectorizanta, şi nu dispune de o rezolutie Full HD 1080p.
Inevitabil pentru un astfel de laptop mare, mobilitatea este limitată. Acest model de notebook nu este unui foarte greu avand- o greutate de doar 2.5 kg -iar viaţa  bateriei de 186-minute oferă mobilitate de bază, dar puteţi lucra confortabil în continuare în jurul acasă atunci când este necesar.

Configuratie
În cazul în care această maşină ratează un truc este limitată în sale de performanţă grafică. În timp ce video HD ruleaza confortabil şi fără probleme, un puternic chip grafic s-ar fi adăugat la potenţialul său multimedia. Din păcate, cip ATi folosit costume numai de jocuri cele mai de bază şi editarea mass-media.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru abilităţile de start. În ciuda folosirii unui procesor dual-core, performanţa este potrivită pentru aplicaţiile casnice şi de birou. Nu există încă putere ampla pentru utilizarea cea mai bun de zi cu zi, dar nici nu se aştepta putere de vârf ca la Samsung R580, de exemplu.

Un plăcut set de caracteristici este prezentat pentru a compensa oarecum defectele MSI. Conectivitatea de mare viteză de reţea fără fir şi fixă este de calitate superioara, un port eSATA oferă acces rapid la perifericle externe şi un hard disk intern de 320GB de stocare este cu adevărat încăpător pentru toate datele şi fişierele.

În ansamblu, CR610 este un notebook competent entry-level Media Center şi  combinaţia de un ecran de asomare şi compatibilitatea Blu-ray  rara la acest preţ, ce il face o alegere de nerefuzatLeave a Reply