Laptop Lenovo Essential G550A-5

Laptop Lenovo Essential G550A-5


Lenovo a iesit pe piata cu un nou model din gama Essential G550A-5.  Acesta este un laptop destinat clasei business care ofera performante remarcabile..

Carcasa

Carcasa fabricate dintr-un plastic rezistent folosind ca si culori principale un gri mat si negru lucios avand avantajul de a nu atrage amprentele. Aceasta este foarte elegant si tot odata stilata. Tastatura este echipata complet, avand integrate si un pad numeric usor de folosit

Touch padul reprezinta de asemenea un alt punct forte al acestui notebook, intrucat nu ofera nici o problema in utilizare fiind de asemenea foarte performant.

Configuratie

Procesorul Intel Core 2 Duo impreuna cu 3072 mb memorie DDR2 asigura o mare stabilitate. Poate rula mai multe aplicatii simultanfara a intampina nici o problema si far a-I scadea viteza.

Chipsetul graphic integra este de la nVida Geforce cu o memorie de 512 , ce asigura o calitate superioara a grafici. Va puteti folosi de aceasta pentru a viziona un film in format HD sau blue ray cu usurinta. De asemena, aceasta palace video suporta si jocurile noi aparute  dar si programe pentru editarea foto si video.

Capacitatea de 320 a hard diskului este mai mult de suficienta pentru a stoca informatiile neceseare dar si o multime de biblioteci multimedia.

Acest model de notebook se bucura doar de 3 porturi USB dar si de o intrare VGA si una HDMI pentru conectarea laperfierice sau la un monitor extern.Leave a Reply