Laptop HP Compaq Presario CQ61-435SQ

Laptop HP Compaq Presario CQ61-435SQ

Compaq Presario adaugă modelul CQ61-435SQ ce ofera o multime de calitati atat in ceea ce priveste configuratia, cat si designul.

Carcasa

Partea din spate a ecranului de 15.6-inch, 1366×768 este un simplu pian negru cu logoul Compaq “Q” , în timp ce pe plan intern este un amestec de argint si negru mat.  Tastura foarte eleganta, nu ofera nici un fel de probleme tastele find plate si usor de folosit

Există trei porturi USB (deşi unul este comun cu un port eSATA), modem de 56Kbps şi locaşe 100Mb Ethernet, dar si o intrare-VGA, un cititor de carduri SD / MS / MMC / xD card, un DVD-RW, şi căşti şi microfon jack punctată  marginea. Dreapta  Lipsa de Gigabit Ethernet este interesanta având în vedere omniprezenţă pe bara de netbook-uri tot in aceste zile, şi în urma acestei downgrade Compaq numai oferte 802.11g loc de 802.11n şi nici Bluetooth .. Mai puţin frecvente pentru acest punct de preţ este includerea de un port HDMI.

Configuratie

Pe plan intern este dotat cu un procesor Intel Celeron 900 la 2.2GHz, 4GB RAM şi un hard disk 500GB, toate ruleand fara probleme pe Windows 7.
Chipsetul integrat ofera o mare calitate a graficii putand cu usurinta sa execute fara problem aplicatiile de editare foto si video dar si vizualizarea unui film format DVD si blue ray.

Pentru cei ce doresc un notebook ce se ridica la asteptarile multor oameni in domeniu, acesta este cu siguranta alegerea potrivita.Leave a Reply