Laptop Dell Vostro 1015

Laptop Dell Vostro 1015

Dell Vostro 1015 este destinat întreprinderilor mici şi utilizatorii de acasă.  Acesta oferă performanţe impresionante şi viaţă a bateriei reuşeşte să ofere o înaltă performanţă si mobilitate la un prêt accesibil.

Carcasa

Carcasa 2.2 kg ofera posibilitatea de a-l putea transporta chiar şi in cele mai lungi călătorii.
Viata bateriei de 325-minute este remarcabila pentru un astfel de laptop accesibil. De asemenea acesta este construit de calitate .

Tastatura spaţioasă oferă utilizare confortabila. Toate tastele sunt bine fixate şi răspund bine. Deşi nu  este destinat neapărat pentru afaceri, tastele sensibile la atingere mass-media oferă control bun de muzică şi fişiere video.

Configuratie
Performanţa este la fel de impresionanta la acest preţ scăzut. Procesorul de 2.1GHz Core 2 Duo ruleaza cu mare viteza toate sarcinile oferite.  Memoria de 4Gb DDR2 oferita este numai buna pentru rularea fara problem sau laguri a tuturor aplicatiilor.

Ecranul de 13,3 inch dispune de un finisaj mat pentru a elimina reflexiile. Acest lucru îmbunătăţeşte vizibilitatea, dar pot şi reduce calitatile culorilor şi a contrastului. Calitatea imaginii este încă puternică, cu toate acestea, şi arată foarte bine chiar şi în condiţii de soare puternic.
Capacitatea de 320GB hard disc este suficienta pentru stocarea debiblioteci multimedia si fisiere de birou. Se roteste la 7200rpm pentru cel mai rapid acces de date. Prezinta 4 porturi usb dar si o intrare VGA si una HDMI pentru inserarea de periferice.

Ca un laptop accesibil de afaceri mici, Dell Vostro 1015 excelează. Este puternic,  uşor de utilizat şi extrem de portabil.Leave a Reply