Laptop Dell Inspiron 1546

Laptop Dell Inspiron 1546

Dell a avut un palmares impresionant in ultimul an, oferind un laptop de consum uimitoar unul după altul. Inspiron 1546 continuă această serie de succes prin punerea în aplicare tehnologiilor de vârf în acest puternic şi bine rotunjit laptop.

Carcasa

Ecranul uimitor 15.6-inch adaugă la aplicatiile multimedia o calitate perfecta. Este un display foarte strălucitoar, şi oferă o reproducere a culorilor fantastica, asigurând filme, fotografii şi jocuri cu claritate impresionante şi vibranta.

Cu astfel de performanţe deosebite, ne-am aşteptat de la mobilitate sa aiba de suferit, dar nu a fost cazul.
Designul stilizat al anterioarei game Inspiron 15 a rămas relativ intact aici, dar Dell a adaugat un finisaj de aluminiu spre interior. Deşi este o atingere subtila, acesta creează un aspect elegant, high-end, care contrazice pretul.

Tastatura este un alt punct de mare calitate. În timp ce îi lipseşte iluminarea unor modele mai scumpe, toate tastele sunt mari, exacte şi receptive, făcându-le uşor şi confortabile pe perioade lungi de timp. Din păcate, conectivitatea de reţea este mai mult de bază decât ne-ar fi placut.
Configuratie

Construit în jurul unui procesor de AMD Turion X2 Dual Core ,  este printre cele mai puternice laptop-uri entry-level, care le-am văzut până în prezent. Supraperformant , dar în mod similar ca si Samsung R580, multi-taskingul este posibil.

În ciuda folosiri unei GPU integrate – o tehnologie grafică asociat în mod tradiţional cu putere limitată – ATI oferă performanţe 3D surprinzător de puternice, permiţând high-definition (HD) video şi ete chiar mai puţin solicitanta pentru a rula jocuri noi aparute.

Depozitare este excelenta. Hard diskul de 250GB va deţine toate datele dvs. de familie cu usurinta. Suportul complet pentru carduri de stocare flash este, de asemenea, furnizat.

Inspiron 1546 este un laptop impresionant de puternic şi portabil. În timp ce conectivitatea reţelei sale limitate este dezamăgitoare, aceasta excelează în toate celelalte domenii, fiind unul dintre cele mai bune laptop-uri entry-level, care le-am văzut în acest an.Leave a Reply