Laptop Dell Inspiron 11z

Laptop Dell Inspiron 11z

Ca urmare a succesului cu netbook Inspiron Mini, Dell a construit pe fundamentul acesteia cu Inspiron CULV 11z.
Carcasa construita similar cu predecesoarele sale, acesta furnizează energie redusa, calitate  şi o mare de viaţă a bateriei la un preţ foarte accesibil.

Carcasa

Aceasta este un laptop cu un disply de 11.6-inch. Raportul sau de aspect panoramic 16:9 este perfect pentru vizionarea filmelor, desi din moment ce nu există nici o unitate optică internă, videoclipurile trebuie să fie rulate direct de pe hard disc.
În ciuda folosirii unui acumulator foarte voluminos, carcasa suplua are o dimensiune de 1.6 kg. Acesta îşi păstrează simtul de înaltă calitate din gama Inspiron Mini, cu materiale plastice rezistente folosite, dar capacul glossy este predispus la zgârieturi. Este destul de greu pentru utilizarea in timpul deplasărilor frecvente.
Tastatura se intinde cat lăţimea carcasei fiind confortabil si usor de utilizat. Toate tastele sunt mari si accesibile cu precizie. Touchpad-ul răspunde bine, dar dimensiunile sale împiedica cat de cat accesul la taste.

Configuratie

Procesorul este de tip Intel Pentium avand calitatea de a reduce producţia de energie termică, în timp ce capacitatea sa de dual-core asigură sarcinile de birou sa ruleze cat mai repede actiunile, în orice moment.
Hard disk de 320GB dublează capacitatea  fata de vechiul netbooks, oferind spatii de stocare mari. Deşi nu există o unitate optică integrată, card de memorie flash de sprijin este furnizat de un 6-în-1 cititor de carduri media.
Conectivitatea de mare viteză de reţea wireless este asigurata de Wi-Fi 802.11n. Optiunea Bluetooth este de asemenea inclusă pentru partajarea fisierelor wireless şi sincronizarea cu dispozitivele externe.

11z Inspiron este o propunere intriganta. Prin furnizarea de mai multă putere, mobilitate şi caracteristici impecabile, reprezintă o valoarela un buget redus şi face o alegere mai atractivă pentru călătoriile frecvente.

 Leave a Reply