Laptop Asus K70IJ-TY044L

Laptop Asus K70IJ-TY044L

Gama de laptopuri Asus continua sa ofere performante pe z ice trece. Modelul K70IJ este un notebook care surprinde intr-un mod placut prin procesorul Intel Pentium Dual core T4300.

Carcasa

Acest model se prezinta cu o carcasa usor robusta de un negu mat atat in interior cat si la exterior ce ofera imaginea unui laptop destinat clasei business. Tastatura include si un pad numeric special pentru cei ce insereaza in mod regulat date de intrare. Aceasta este destul de comfortabila cu tastele usor de utilizat. Un punct cat de cat slab al acestui notebook il prezinta touch-pad-ul deoarece se poate cu usurinta aluneca pe el, astfel incat sa  incurce in timpul tastarii.

Viata bateriei nu este foarte mare dar poate ajunge pana la 260 min, ceea ce ofera o anumita posibilitate de transport in delegatie.

Configuratie

Pentru acest tip de notebook, producatorii de la Asusau optat, dupa cum spuneam pentru un processor Intel Pentium Dual Core care, sustinut fiind de 4 Gb de memori DDR2 ruleaza cu o viteza destul de mare aplicatiile cerute.

Chipul graphic este tot din gama Intel si se prezinta destul de bine, intalnid probleme doar in redarea de filme format Blue Ray. In rest se prezinta impecabil fara laguri putand executa si cele mai performante software-uri pentru editare foto si video dar si pentru jocurile noi aparute.

Acest laptop se bucura de 4 porturi USB dar si de o intrare VGA si de una HDMI pentru amplasarea de periferice.Leave a Reply