Laptop Asus K51AE-SX025D

Laptop Asus K51AE-SX025D

Conceput pentru a oferi o experienţă uimitoare, Asus K51AE  este un inlocuitor pentru  un desktop, surprinzator de portabil, care ofera performante impresionante.
Ecranul de 15.6-inch este foarte detaliat, oferind o rezolutie 1600 x 900 pixeli. Acest lucru il face potrivit pentru jocuri şi, de asemenea, pentru editare foto, care necesită un nivel ridicat in detaliu. Lucioas, ecranul  Super-TFT atrage destul de mult atenţia,  de multe ori se dovedindu-se extrem de reflectorizant.

Carcasa
Carcasa este simpla, dar eleganta şi prezinta caracteristicile de design Asus IceCool. Acesta este un sistem de ventilaţie care impinge aerul cald din componente afară  departe de carcasa, asigurând întotdeauna o buna functionalitate. Aceasta funcţionează bine iar laptopul menţine o temperatură confortabilă.
Construit calitativ, este excelent şi materialele plastice utilizate sunt suficient de dure pentru viata la drum. La fel de impresionant este si faptul că, în ciuda finisajul lucios, carcasa nu mentine amprentele digitale sau murdaria cu uşurinţă.
Tastatura este confortabil de utilizat şi tastele sunt mari oferind placer in timpul tastarii . Acestea sunt poziţionate foarte aproape una de cealalta, şi sunt plate, ceea ce îl face greu să se incurce literele. O tastatura numerică dedicată a fost inclusa, dar este mica şi înghesuita.

Configuratie
Performanta interna este foarte buna, fiind oferita de un processor AMD Turion II Dual-Core M500 şi de memorie 2048MB facand  multi-tasking business şi diverse aplicaţii multimedia o placere.

Acest laptop are un chip grafic puternic,ce ofera proprietati destul de impresionante. Ca urmare, vei juca mai multe jocuri fără probleme, dar vei putea folosi şi programe pentru editarea de fotografii şi înregistrări video.
Conectivitatea este dintre cea mai buna, cu 802.11a/g/n Wi-Fi, oferind o conexiune rapidă la hotspot-uri wireless. Gigabit Ethernet este tehnologia cea mai rapidă, oferindu-vă acces rapid la reţelele. Patru porturi USB vă oferă flexibilitate în conectarea echipamentelor periferice şi ambele VGA şi porturi HDMI sunt prezente.

Asus K51AE-SX025D este un fantastic de jur-imprejur opţiune. Performanţele sale sunt demne de laudă şi posibilităţile de utilizare.Leave a Reply