Laptop Asus K50IN-SX139L

Laptop Asus K50IN-SX139L

Asus K50IN este primul netbook- ce ofera un card de grafica dedicata, permiţându-vă să efectuati sarcini solicitante 3D.
În ciuda ecranului mic de 15.6-inch, acest model de laptop ofera mari performante in materie de disply.

Carcasa

Tastatura este buna, dar nu dispune de cele mai comfortabile taste, fiind de asemenea zornăitoare uşor în condiţii de utilizare.. Touchpad-ul are una dintre cele mai uniforme finisaje din cate am văzut, şi este uşor să alunece peste un deget pentru a controla cursorul.

Carcasa este construita de calitate  buna. Plastic lucios suficient de dur pentru utilizarea de zi cu zi şi, deşi greutatea de 1.6 kg il face destul de greu pentru un laptop de acest tip, este încă suficient de uşor pentru a-l  lua cu tine oriunde te duci.

Configuratie

În cadrul carcasei, intalnim un processor de 2.0GHz Intel Dual core T4300lupte ce poate rula  Windows Vista ca si sistem de operare la viteza maxima, mai ales cu 4GB de memorie. Un punct forte al acestuia este ca nu intampina laguri in rularea de sarcini simultane.
Aceast laptop straluceste cu adevarat cand vine vorba de sarcini multimedia, acest notebook oferin  unu chip NVIDIA GeForce G 102m de putere mare si de mari calitati. Un comutator de pe partea laterală a carcasei vă permite sa folositi acest laptop in deplasare, intrucat viaţa bateriei este destul de mare, cu 255 minute disponibile la distanţă de un punct de putere.

Încăpător, hard disk de 320 GB oferă spaţiu suficient pentru toate fişierele, şi un scanner de amprentă face uşor să le asigure. Există trei porturi USB pentru adăugarea de periferice, si de asemenea o intrare VGA şi una HDMI-out pentru adăugarea de analogice externe şi ecrane digitale. 802.11n Wi-Fi oferă cea mai rapidă conexiune wireless  de vitez din prezent.Leave a Reply