Laptop Asus K50IE-SX003D

Laptop Asus K50IE-SX003D

Producatorii de la Asus surprind din nou prin aparitia modelului K50IE care se dovedeste a fi plin de calitati atat in privinta performantelor cat si prin designul atragator al acestuia. Acest notebook a fost creat in special pentru cei din clasa business dar, de ce nu pentru oricare dintre noi care ne dorim performante la un prêt accesibil.

Carcasa

Carcasa construita dintr-un material rezistent si calitativ, prezinta un design atragator si elegant, destinat in mod special clasei business.  Culoarea negru mat lucioasa sublinieaza din ce in ce mai mult stilul elegant, fiind de asemenea de calitate deoarece nu atrage amprentele si murdaria.

Tastatura este echipata complet, incluzand si un pad numeric pentru cei ce insereaza rgulat date de intrare. Aceasta este comfortabila si nu veti intampina problem in timpul tastarii rapide.

Touch-padul este, de asemenea de calitate, ce se poate utiliza foarte usor ne mai fiind nevoie de inserarea unui mouse extern.

Configuratie

Acest model de notebook este rulat de un processor Intel Pentium T4400 care este sustinut de 4096 MB de memorie DDR3. Aceasta combinative va ofera toata lejeritatea si portabilitatea de care aveti nevoie, intrucat nu veti intampina problem in rularea aplicatiilor simultan. Placa video inegrata nVida Geforce ofera performante foarte bune intrucat poate rula si cele mai noi jocuri aparute fara nici o problema. Capacitatea hard diskului de 320 de GB este suficienta pentru stocarea de informatii si biblioteci multimedia.

Acest laptop dispune de 3 proturi usb destinate amplasarii de periferice, si o intrare vga si una HDMI pentru contectarea externa la un monitor pentru castigarea calitatii HD.

Per total, acest laptop este recomandat tuturor cu un buget mediu si cu preferinte ridicate.Leave a Reply