Culorile iernii 2010

Culorile iernii 2010

Fiecare sezon aduce cu el multe schimbari in stilul vestimentar . Noi vom veni cu cateva  recomandari in ceea ce priveste tinuta si culorile ales in timpul iernii 2010.

In aceasta iarna puteti sa scoateti acea rochie neagra deoarece o silueta neagra este un element important pentru aspectul dumneavoastra.Negrul a fost mereu alegearea multor designeri pentru acest sezon, nu exista unul singur care sa nu aiba o tinuta neagra in prezentarile de moda . S&G , Bluemarine , Collete Dunningham , Louis Vuiton , toti au iesit in fata cu tinute de culoare neagra .

Urmatoarea culoare aleasa de designeri ca popularitate este culoarea gri. Orice fel de nuanta de gri, sau gri cu tente de negru sunt alese de multi dintre designeri .

In acelasi timp , acest sezon aduce si cateva culori care pot merge foarte bine cu tinuta de zi cu zi . Culorile reci au devenit foarte populare printre designeri si celebritati si au iesit in evidenta in timpul acestui sezon.

Totusi, daca vreti sa aduceti putina caldura in acest sezon va recomandam nuantele de maro, portocaliul  “ars” si nuante “adanci” de verde .

Asadar, in concluzie : negrul si griul pentru serile in oras ; culori reci pentru tinuta casual si in cazul in care doriti sa aduceti putina caldura maro, portocaliu si verde.Leave a Reply