Review Tefal ActiFry

Review Tefal ActiFry

Friteuza Tefal ActiFry este prezenta pe piata romaneasca de aproape doi ani, insa reprezinta un produs care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui. Suntem pe zi ce trece tot mai putin atenti la modul in care ne hranim sau avem prea putin timp pentru a gati sanatos, iar friteuza Tefal Actifry vine in ajutorul nostru, oferindu-ne o alternativa la mancarurile pregatite cu mult ulei.

Fie ca pregatim cartofi prajiti ori carne, friteuza Tefal Actifry ofera o calitate exceptionala in raport cu nivelul cantitativ de ulei folosit, mancarea este prajita pana in interior cu foarte putin ulei, iar durata de pregatire poate fi setata dinainte, castigand astfel timp pentru a pregati si alte tipuri de mancare in paralel. De asemenea, savoarea mancarii este conservata, este nevoie doar de imaginatie pentru a gati o mancare speciala si sanatoasa. De exemplu, friteuza poate fi folosita pentru a praji bucatele de piept de pui cu legume, la care sa se adauge o lingura de vin pentru savoare. Tefal Actifry este produsul ideal pentru mancaruri scazute in colesterol.

Friteuza Tefal Actifry are o putere de 1400W si o capacitate de 1,5kg si se prezinta in set cu un ghid de retete ce pot fi folosite cu acest aparat, o lingura din plastic pentru ulei, bolul in care se pregateste, un capac (ambele putand fi spalate cu usurinta). Are un aspect modern si se poate folosi cu usurinta, nu dispune de comenzi greu de stapanit. Ce poate fi mai bun decat un produs ce indeplineste doua conditii fundamentale: prepara mancare sanatoasa si ajuta la economisirea timpului?Leave a Reply