Review aspirator Rowenta RO4723

Review aspirator Rowenta RO4723

In materie de curatanie, aspiratorul Rowenta RO4723 poate fi un ajutor nemaipomenit pentru oricare dintre noi. Aspiratorul Rowenta RO4723 ne ajuta sa ne mentinem casa curata, avand functii pentru o aspirare uscata, atat pentru covor, cat si pentru parchet.

Aspiratorul Rowenta Silence Force RO4723 produce, dupa cum ii spune si numele, un zgomot de doar 66/69dB, el functionand la o putere de 2200W. Aspiratorul cu sac Rowenta este disponibil in culoarea rosie, avand o capacitate de colectare de 4.5 l inauntrul sacului de hartie. Poate curata o suprafata de 9m prin sistemul Clip’N'Store (prinde si depoziteaza) cu o putere de absorbtie de 34 kPa si flux de aer de 52l/s.

Filtrarea pre-motor este de tip HEPA 13, iar ca accesorii, aspiratorul este insotit de maner ergonomic Compact System, tub telescopic metalic, perie de aspirare Delta Silence Force, perie mica, perie pentru spatii inguste, perie suplimentara pentru parchet, perie tapiterie.

Cablul aspiratorului are lungimea de sase metri, iar acesta are sistem de derulare. Totodata, mai exista si indicator de umplere/schimbare sac in cadrul aspiratorului.

Asadar, un aspirator ce poate indeplini cerinte standard ale cumparatorilor, si anume o aspirare eficienta si rapida, este aspiratorul Rowenta RO4723.Leave a Reply