Review Aparat de aer conditionat Sanyo SAP-KR/CR127EH(E)AX, 11300BTU, Clasa A

Review Aparat de aer conditionat Sanyo SAP-KR/CR127EH(E)AX, 11300BTU, Clasa A

Inca putin si iar se instaleaza vara in… camerele noastre. Caldura insuportabila va fi din nou prezenta in vietile noastre si trebuie sa ne pregatim sa o combatem. Si cum altcumva decat… cu un aparat de aer conditionat.

Un exemplu de aer conditionat, pentru o camera medie, nici prea mica, nici prea mare, ar putea fi aparatul de aer conditionat SANYO SAP-KR/CR127EH(E)AX, 11300 BTU, clasa A, LED sterilisation, alb, datorita capacitatii sale de racire de 11300 BTU si cea de incalzire de 12300 BTU.

Cu un zgomot al unitatii exterioare de 50dB si cel al unitatii interioare de 26/32/35 dB, aparatul de aer conditionat Sanyo poate fi ideal pentru zilele in care doriti sa trageti un pui de somn ori sa lucrati in liniste. Are functii importante, precum cea de dezumidificare, extrem de importanta, functioa high power, auto-restart, LED sterilization. Inca un lucru extrem de importantant cu privire la aparatul dvs de aer conditionat este prezenta unui filtru. Am patit vara trecuta ca filtrul aparatului meu, care era alta marca, sa se infunde, iar mirosul redat de acesta era ingrozitor. Aparatul de aer conditionat Sanyo poseda, in schimb, filtru sita tratat impotriva mucegaiurilor si bacteriilor, precum si un filtru impotriva mirosurilor.

Aparatele de aer conditionat pot fi si reincarcate, atunci cand agentul frigorigen este pe terminate. Agentul de racire cu care functioneaza aparatul de aer conditionat Sanyo este de tip R410A.

Ca alte caracteristici, aparatul Sanyo dispune de debit de aer unitate interioara 1025/995 m3/h, reglarea directiei de refulare a aerului pe vertical si orizontala, telecomanda.

Asadar, pregatiti-va pentru vara cu un aparat de aer conditionat, cel Sanyo fiind una dintre optiuni.Leave a Reply