Top 5 Mp3 Playere

Top 5 Mp3 Playere

Am observat, in ultima vreme, ca nu doar tinerii sunt, in zilele noastre, cei care merg pe strada sau prin mijloacele de transport in comun, cu casti in urechi. Fie ca asculta muzica proprie ori radio, tot mai multi oameni, de diferite varste, sunt insotiti, zi de zi, de muzica.

Am sa incerc sa fac un top 5 al mp3 playerelor, de la primitiv la performant, din punctul meu de vedere, asadar cat mai subiectiv.

Pe locul 5 s-ar putea afla MP3 Player-ul Serioux Particle P3 Albastru/Negru, care se poate gasi la un  pret de sub 50 lei. Designul sau este insa, mai degraba, pentru fete. Pe langa formatul mp3, acest player suporta si WMA, dar este prezenta si functia de radio. Suporta slot card microSD si detine acumulator 55mAh. De asemenea, detine conector USB 2.0.

 

Pe locul 4 se afla mp3 player-ul Canyon CNR-MP4D2G 2GB, cu o greutate de 40g si dimensiuni cuprinse intre 31.5 x 87.7 x 21 mm. Acest mp3 player suporta formate precum MP3, WMA, ASF, WAV, OGG, APE, dar are si functiile de microfon si de radio. Dezavantajul ar fi ca nu suporta slot de card, ci doar memorie interna tip flash de 2 GB. Acumulatorii compatibil acestul mp3 player sunt 1x AAA. MP3 player-ul poate fi gasit in culorile negru sau gri si are un display LCD monocrom de 128 x 32 pixeli. Pretul sau nu depasteste suma de 100 lei.

 

Pe locul 3 se gaseste MP3 player-ul Philips Go Gear Spark 2GB care are un design modern, o greutate de 31 g si dimensiuni cuprinse intre 46.8 x 46.8 x 14.5 mm. Acest mp3 player are un display LCD de 1.44″ si 128×128 pixeli, pe care sunt afisate copertele albumelor. Detine totodata si functia de radio, iar in materie de formatele suportate de acest MP3 player sunt MP3, WAV, WMA, APE, FLAC. Bateria este de tip Li-Polimer 220 mAh, cu o autonomie de 22 ore. Tipul memoriei este Flash NAND de 2 GB. Pretul sau variaza in jur de 200 lei.


Pe locul 2 se gaseste MP3 player-ul Philips GoGear Muse 8 GB, cu dimensiuni cuprinse intre 113 x 58 x 9.95 mm, greutate de 100 g si culoare argintie. Formatele suportate de acesta sunt: Audio: MP3, WAV, WMA, AAC, Ogg Vorbis, FLAC, APE; Foto: JPEG, BMP, GIF, PNG. Display-ul este LCD de 3.2″, touchscreen si are 480 x 320 pixeli. Detine slot card microSD, tipul memoriei este flash, iar ca alte caracteristici, acest mp3 are radio si microfon mono. Bateria este de tip LI-Polymer 1100mAh, cu autonomie pentru audio de 24 ore si video 5 ore. In materie de conectori, sunt prezenti: casti 3.5″, USB 2.0, mini HDMI.

Pe locul 1 se gaseste noul iPod touch 4G, al carui review il puteti gasi aici.5 Responses to “Top 5 Mp3 Playere”

 1. dany says:

  buna..am si eu o intrebare in legatura CU MP3 DE PE LOCUL 5 are acumulator prppriu adik se incarca la pc? ms

 2. dany says:

  scuze am vrut sa zic 4 :D

 3. dany says:

  cel de la canyon

 4. Stefi says:

  Buna, as vrea sa imi cumpar si eu un MP3 player Serioux Particle P3 Albastru, care, din puntucl meu de vedere e foarte frumos si este si ieftin.As vrea sa stiu daca vine cu casti la pachet sau ceva de genul, daca mai trebuie sa ii cumpar eu ceva, sau chestii deastea.Cel mai mult as vrea sa stiu cat de rezistent e, dar orcum o sa am grija de el, tot ce vreau sa stiu e daca mai trebuie sa-i mai cumpar eu ceva sau vine cu tot la pachet. Multumesc.

Leave a Reply