Despre noi ?

I always say shopping is cheaper than a psychiatrist. ~Tammy Faye Bakker

Cumparaturile: relaxare, stres? O placere sau bataie de cap ? Unii psihologi recomanda cumparaturile drept tratament in unele situatii, asadar de ce ar mai exista aceasta intrebare? Marile companii , vanzatorii au ajuns sa considere oamenii doar niste consumatori asa ca putem de multe ori sa fim inselati .

Noi suntem aici sa va ajutam, sa facem cumparaturile o placere. Venim cu sfaturi , cu detalii , cu explicatii, cu avertizari , tot ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva.

Vrei un TV nou dar nu stii la ce sa te uiti, iti este frica sa nu dai mai mult decat merita ?  Citeste articolele noastre si speram ca vei fi lamurit si vei reusi sa faci cea mai buna achizitie.

Chiar daca multe din articolele noastre fac parte din domeniul tehnologiei (telefoane mobile, laptopuri, imprimante, console de joc, televizoare,etc) veti gasi si articole despre electrocasnice, despre mancare, despre imbracaminte, despre magazine , mall-uri , incercam sa acoperim toata aria de “cumparaturi”.

In cazul in care nu gasesti ceva pe placul tau atunci te invitam sa ne ceri ajutorul, folosind pagina de contact puteti cere un sfat despre cumparaturi, o recomandare de achizitie, orice va intereseaza.

Va multumim pentru vizita dumneavoastra si asteptam cu placere orice fel de recomandare sau sugestie!