Review laptop Acer Extensa 5635Z

Review laptop Acer Extensa 5635Z

Gama de laptopuri Acer acoperă toate sectoarele de piata, cu brandul Extensa destinat celor entry-level. Acer Extensa 5635Z-443G32Mn este un notebook  de 15,4 inci, care reuseste sa imbine performanta eficienta cu mobilitate puternică.

Ca şi în gazul multor laptop-uri de acest tip, ecranul TFT-finisaj mat este utilizat. Acest lucru elimină reflecţiile, făcându-l ideal pentru lucrul în mişcare, dar reduce, de asemenea, culoarea si contrastul. Nivelurile de luminozitate sunt plăcute, dar suprafaţa reflectorizantă poate oferi imagini mai bune pentru uz casnic.

Caracasa


Chiar daca carcasa de 2.7 kg nu este cea mai usoara, are un simt de înaltă calitate. Plastic mat-negru utilizat  foarte rezistent şi abil, face din acesta un laptop suficient de dur pentru viata pe drum.
Viaţă impresionanta  a bateriei  este de 195 de minute  adaugă la potenţialul său portabil. Acesta este un rezultat puternic  ce permite lucrul în mişcare sau în jurul casei. Carcasa este  va fi utilizata întotdeauna în condiţii de siguranţă şi confortabil.
Uzabilitate este excelent. Tastatura are un unghi de cinci grade în sus la fiecare capăt pentru a oferi o poziţie de tastare mai ergonomica. Tastele sunt bine montate şi programte sa răspundă cu uşurinţă şi cu precizie, facand mai uşor lucrul pe perioade lungi de timp.

Configuratie

Datorită procesorului Intel Celeron de 2.16GHz, aplicaţiile de bază pot rula fără probleme.
Acest lucru este deosebit  face de asemenea , ca procesorul sa fie susţinut de doar 1024MB de memorie – o alocare foarte scăzute, la acest preţ. Cu toate acestea,  programele si aplicatiile vor rula cu siguranta impecabil

Hard disk-ul ofera 160GB de stocare  sau uz de birou. ReWriter DVD dual-layer vă permite să creaţi CD-uri şi DVD-uri, dar nu există suport nativ pentru formatele de card de memorie.

Datorită rădăcinilor sale comerciale, conectivitatea de reţea este excelenta. 802.11n permite conexiuni wireless de mare viteză şi Gigabit Ethernet ofera cele mai rapide conexiuni fixe. Nu sunt dotate cu un built-in webcam,oferind o oarecare dezamăgire.

Impresionant pentru utilizare şi conectivitate, Extensa 5635Z este un mare laptop destinat clasei business.Leave a Reply