Laptopul Acer eMachine eME725

Laptopul Acer eMachine eME725

Deşi brandul eMachines nu poate fi la fel de bine cunoscut ca altele,modelul eME725-443G32M este o alegere robusta, care oferă o mare mobilitate. Din păcate, performanţa este limitata şi destinat in mare parte utilizarii pentru propria recreere acasa.

Carcasa


Acest laptop prezinta un design simplu,  dar rezistenţa sa îl face unul dintre cele mai dure laptop-uri din gama sa. Materiale plastice utilizate sunt destul de purternice şi nu va fi nicio problema in cazul unei deplasari. . Culorare gri închis, de asemenea, înseamnă că murdăria şi petele sunt lente să apară.

Din păcate, acest nivel de calitate nu efectuează foarte bine interfata cu  utilizatorul. Tastatura este mare şi programata sa răspundă corespunzător. Cheitele, de asemenea, răspund cu un clic zgomotos,  ceea ce va face ca viteza dactilografiere sa fie frustranta.

Configuratie

Laptopul  eMachines se incadreaza foarte bine in comparative cu performanţele sale limitate. Ca şi în cazul lui Advent 5712, aceste este prevazut cu un porcesor Intel Celeron oferind  suficienta putere pentru uz casnic de bază.  Cu o capacitate a hardului de 320 de Gb si impreuna cu 3Gb ram DDR3 ofera o buna calitate si functionalitate tuturor sarcinilor. Placa video de asemenea, este de o calitate indeajuns de buna pentru cei impatimitide filme si editare de fotografii.

Acest notebook prezinta o serie de porturi. Printre acestea intalnim doar 2 de usb dar si o intrare VGA. Conectivitatea se realizeaza relativ simplu, consumatorul putand opta intre conectare prin retea sau wireless, la o viteza destul de mare.

Pentru prima dată cumpărătorul este puţin probabil să se simtă restricţionat, dar acest lucru este doar o impresie.Leave a Reply