Laptop Toshiba Satellite L500-1EP

Laptop Toshiba Satellite L500-1EP


Toshiba Satellite L500 este un sistem puternic si accesibil tuturor.
Performanţă iese în evidenţă la pretul incredibil, deşi există unele probleme minore cu calitatea si rezistenta carcasei, putem fericiti sa il recomanda ca un laptop competitiv.

Carcasa

Tastatura este mare, spaţioasă şi oferă, în general, o acţiune de dactilografiere fara probleme. Cheitele sunt confortabile, dar sunt foarte plate.
Tastatura numerică integrata se va potrivi cu cei carefolosesc  în mod regulat date de intrare. Din păcate, dacă aveţi mâinile mari este posibil sa atingeti touchpad-ul  în timpul dactilografieri, cauzând cursorul să se comporte haotic, care este iritant.

configuratie

Procesorul  Intel Core 2 Duo  este însoţit de 4096MB de memorie pentru a oferi performanţe excelente, şi nu veţi intampina nici o problemă  ruland simultan mai multe aplicaţii de birou, cum ar fi procesoare de cuvinte, mai multe programe şi resurse, sau chiar editare video.
Un puternic  Intel  grafic este inclus, avand o putere impresionata 3D. Veţi putea să editaţi fotografiile şi incerca jocuri, chiar si cele mai noi, fără prea multe probleme.

Portabilitatea nu este punctual forte la aceast laptop puternic, iar greutatea  de 3.1 kg face inconfortabil  efecturea la drum în mod regulat. Plimbarile scurte în jurul acasă nu ar trebui va dea  prea multe probleme.

Viata bateriei de 133-minute este, limitata, dar acest lucru este de aşteptat oarecum, având în vedere puterea  si marime laptopului. 802.11n Wi-Fi este inclus si este cea mai recentă în tehnologia de reţea wireless, în timp ce modulul 10/100 Ethernet prin cablu este puţin mai vechi.

Trei porturi USB se regasesc imprejurul carcaseri, alături de o interfata eSATA pentru transferul de date la viteze foarte mari la un hard disc extern. Există, de asemenea porturile VGA şi HDMI.Leave a Reply