Laptop Lenovo ThinkPad SL510

Laptop Lenovo ThinkPad SL510


Gama de notebook-uri  Lenovo ThinkPad  este destinat  persoanelor juridice, dar în ultima vreme, de asemenea, compania a încercat să atragă întreprinderile mici şi regulate dar si pe smiplii consumatori. Lenovo ThinkPad SL510 este un rezultat al acestui fapt, cu caracteristici de proiectare pentru consumatori, cum ar fi un capac lucios, plin de eleganta.

Carcasa

Un lucru care este asemanator atat la SL510 cat şi la modelele  mai scumpe ThinkPad este tastatura. In acest caz putem clar spune ca este una dintre cele mai bune tastaturi.  Tastarea silentioasa, si  distribuirea tastelor individual denota o precizie perfectă, adăugând un sentiment de calitate si de neegalat acestor produse.
Veţi găsi un buton îndreptat în centrul tastaturii, in concordant cu touchpadul traditional  care oferă o  alternativă buna de control al cursorului. Carcasa  în sine este una dintre cele mai dure si mai rezistente.

Configuratia

Puterea de procesare este asigurată de un chip Intel Core 2 Duo ,  sprijinita de 2048MB de memorie DDR3.Aceasta ofera o rapidă si simpla utilizarea de zi cu zi, deşi performanţele scad  atunci când rulează o serie de programe diferite.
Deşi capacitatea hard diskului este de 250 GB nu este cel mai încăpător, dar probabil suficient pentru documente de afaceri. Veţi găsi, de asemenea, cele mai rapide conexiuni de reţea disponibile în prezent,  incluzand porturile VGA, HDMI şi FireWire mini. Este unul dintre puţinele laptop-uri dinn această gamă de preţ care prezinta de asemenea un webcam integrat.

Dacă sunteţi în cautarea unui  laptop corporativ, la acest preţ putine  sunt mai bune decât  acest ThinkPad SL510. Toshiba Satellite Pro A300-2C5 poate oferi o mai bună performanţă multimedia, dar tastatura de pe acest laptop este unul dintre cele mai bune disponibile, creeind unui mediu de lucru excelent.Leave a Reply