Laptop Lenovo IdeaPad G550L

Laptop Lenovo IdeaPad G550L


Lenovo IdeaPad G550L este o propunere puternica. În timp ce performanta si calitatea de constructie sunt bune, există, de asemenea, unitate optică – relativ rara integrata într-un laptop.  Acest notebook se prezinta intr-o maniera elegant destinata in mare parte oamenilor de afaceri dornici de o calitate superioara.

Carcasa

Construit in mod calitativ  laptopul prezinta o carcasa elegant perfecta pentru businessman. Unitatea de disc permite să citească şi să scrie DVD-uri fără probleme şi vă scuteşte  de adaugarea nui hard  extern. Acest lucru face vizionarea filmelor şi backup de date,mai  uşor atunci când vă deplasaţi.  Actiunile displayului de  14-inch sunt suficient de detaliate pentru utilizarea de zi cu zi. Nu e cel mai stralucitor ecran care le-am văzut, însă, dar se poate spune ca isi face treaba cum trebuie.
De asemenea, contine si 802.11n Wi-Fi şi Gigabit Ethernet, la care se adauga  trei porturi USB pentru periferice si,o intrare VGA şi porturi HDMI pentru conectarea monitoarelor externe.

Configuratie

Producatorii au optat pentru acest model de notebook la un processor Intel Pentium Dual Core T4400, care este destul de puternic pentru o desfasurare cursive a aplicatiilor. Are o capacitate a hard discului de 250Gb si o memorie RAM de 2Gb DDR3. Chipsetul ATi, alături de 512MB de memorie grafică, asigură o performanţă bună 3D şi se va potrivi celor dornici de a edita fotografii sau celor dornici de a  efectua alte sarcini multimedia de pe drum. Portabilitatea este decenat şi, chiar daca nu  este cel mai usor laptop, este încă dispus să lucreze  toată ziua.  Cat despre  viaţa bateriei, la 364 minute, este de asemenea impresionant.

Lenovo IdeaPad G550L este un laptop decent cu putere bună. Nu e cel mai ieftin laptop, dar cu siguranţă merită o privire.
Leave a Reply