Laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535

Laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535

Modelul V6536 Fujitsu oferă stil, performanţă şi  acces la reţea de mare viteză. Fujitsu din gama Esprimo se adreseaza utilizatorilor cunoscatori de Vseries . Esprimo V6535 este “eye-catching ”,cu un design aratos, ceea ce îl face ideal pentru studenti. Ca si combinaţie de stil ,uzabilitate, performanţă şi caracteristici de afaceri-uri, Fujitsu Esprimo V6535 este un adevarat chilipir la acest preţ.

Carcasa


Carcasa de  2.7 kg nu ofera un bun avantaj fiind destul de grea. Acest lucru înseamnă că este mai bine utilizat în casă sau la birou decat in deplasari. Cu toate acestea, viaţa bateriei  de 164 de minute, înseamnă că puteţi lucra pe naveta zilnic, dacă este necesar.

Combinaţia de alb,  argintiu si negru ofera un aspect atractiv pentru consumatori sau deoameni  afaceri, precum şi cu un finisaj mat, riscul de zgârieturi fiind redus.  Tastatura destul de mare este foarte confortabil de utilizat. În timp ce unele dintre tastele sunt destul de subţiri, nu se restricţionează uzabilitatea. Toate cheile au o margine conică şi se misca cu o acţiune moale şi liniştita atunci când sunt actionate. Palmrest mare, de asemenea, vă permite să vă odihnitiul tilizării pe termen lung.

Configuratie

Laptopul este dotat cu un processor intel Celeron nu foarte puternic insa la acest prêt performanta este de baza. De asemenea chipset-ul  Intel GMA 4500M este unul  dintre cele mai recente soluţii de grafică integrată, şi oferă suficientă putere pentru fotografii uzuale şi editare video. Gaming-ul nu este încă o opţiune, dar că este de aşteptat la acest preţ. Cei 2 Gb de RAM DDR2 impreuna cu 160 GB capatitatea hard-discului sunt suficienti pentru un laptop de familie. Prezinta de asemenea 4 porturi USB, o intrare VGA si una Firewire.
Conectivitatea se realizeaza destul de usor prin wireless, lipseste insa Bluetooth-ul.

PAREREA UNUI UTILIZATOR :

Mi-e greu sa cred ca persoana respectiva il va folosi si la altceva in afara de winamp, iexplorer,outlook si messenger.

Ce as dori sa aiba:
-webcam si microfon integrat
-bluetooth, card reader
-dvd
-diagonala 15,4
-ram 1GB minim
-preferabil toshiba, dell sau FSC
-baterie minim 6cell
-placa video nu conteaza asa mult

Ce sa nu aiba:
-sa nu fie Acer
-sa nu fie dotat cu procesor celeron

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=512307&hl=Notebook+Fujitsu+Siemens+Esprimo+Mobile+V6535Leave a Reply