Laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535

Laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535

Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535 este destinat celor din clasa business in cautare de un buget acceptabil, fie pentru o echipa mare, sau pentru a utiliza ca un laptop portabil de bază.

Carcasa


Cu o greutate totala de 2.6 kg, veţi avea posibilitatea sa transportati laptopul Esprimo fără prea multe probleme. Din păcate, atunci când vine vorba să-l utilizaţi pentru întâlniri la distatnta, din cauza bateriei mai putin rezistenta, nu este tocmai ideal. O durată de doar 89 minute ne fiind suficient pentru acest sistem de a înregistra un scor MobileMark.
Ceea ce iese în evidenţă într-adevăr la aceast laptop este calitatea tastaturii, care se afla perpendicular în mijlocul corpului principal. Tastele sunt montate în mod individual şi au un dram solide pentru a le pe măsură ce tastaţi. Touchpad-ul este mic, astfel cum sunt butoanele mouse-ului, dar nu am găsit răspuns şi uşor de utilizat.

Configuratia

Realizat de Intel, acest procesor Dual core, laptopul dipune de o frecventa considerabil de puternica. Fiind un cip dual-core, rularea mai multor aplicatii in acelas timp la o viteza acceptabila nu mia este problema.
Restul de configurare este foarte mult în conformitate cu cele mai multe din seria sa , astfel încât 3072 MB de memorie este suficient pentru a rula Windows Vista Business Edition sistem de operare, în timp ce hard drive de 320GB este medie.
Când vine vorba de optionale, veţi găsi 4 porturi USB 2.0, toate montate pe partea dreaptă a carcasei. Ar fi fost mai bine dacă ar fi fost răspândit în jurul carcasei pentru a face mai uşor adăugarea de periferice. Placa video de la Intel incorporata, model 4500 este favorabila pentru manevrarea de fotografii digitale si vizualizare filmelor format DVD.Leave a Reply