Laptop Fujitsu Esprimo Mobile V6555

Laptop Fujitsu Esprimo Mobile V6555

Acest laptotp ofera un o prefecta armonie intre performanta si calitate la un pret atractiv. Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6555 , este cel mai recent model al companiei . Când a venit de utilizarea a laptopului Esprimo , am descoperit un notebook  extrem de versatil. Deşi nu cel mai puternic,  viaţa  bateriei  este destul de mare ceea ce  inseamnă că il puteţi folosi pentru perioade lungi de timp, fără să vă faceţi griji despre reîncărcarea bateriei.

Carcasa


Carcasa are un design neaglomerat fiind utilizează din plastic pe tot ansamblul. Acest lucru il face destul de robust şi luminos. Capacul are suficientă aderenta şi nu exista riscuri de lovire a ecranului, aşa că va proteja confortabil disply-ul  laptopului în timpul tranzitului.

Tastatura este de o dimensiune buna. Cheitele  simt un pic pierdere atunci când tastaţi, dar va veti obisnui  rapid  cu acţiune acestei tastaturi. La acest punct de preţ, Esprimo nu este echipat cu  prea multe accesorii,  dar cele esenţiale sunt acoperite. Veţi găsi patru porturi USB împrăştiate în jurul corpului, precum şi un slot ExpressCard 54mm şi cititor de carduri de memorie. Când vine vorba de conectarea la reţele, cele mai recente 802.11n sunt susţinute şi veţi găsi, de asemenea, Gigabit Ethernet standard.

Configurtie

Având o greutate de 2.7 kg, nu este recomadta o naveta zilnica. Dimpotrivă, acesta este destinat să fie utilizat ca un desktop pentru recreere acasa . Producatorul a optat pentru un procesor Intel Core 2 Duo. Cip T5870 fiind un procesor accesibil, astfel încât Windows Vista Business sistemul de operare functioneaza  foarte bine si placut. Cu toate acestea, acest lucru este în mare parte datorat  utilizării a 1024MB memorie. Dacă bugetul dvs. permite, vom sugera optează pentru 2048MB, deoarece acest lucru va ajuta la îmbunătăţirea performanţei.

Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5505 nu este laptop-ul cel mai bine realizat şi nu se va potrivi utilizatorilor ce caută o multime de caracteristici. Cu toate acestea, dacă sunteţi în căutarea de a furniza personal cu o bază, toate-rotunda, acest laptop are multe de oferit.Leave a Reply