Laptop Asus K50AB-SX079L

Laptop Asus K50AB-SX079L

În timp ce Asus se zbate sa fie recunoscut printre rivalii săi mai mari de profil, gama de laptop-cuprinzătoare este printre cele mai bune de pe piata. K50AB este un exemplu perfect, oferind performanţă, caracteristici, fiind o mare valoare.

Carcasa


Ecranul uimitor 15.6-inch este caracteristica cea mai notabile. Panoramic de 16:9  este ideala pentru multi-tasking şi vizionarea filmelor. Calitatea imaginii este fantastic, cu o luminozitate impresionanta, culori vibrante şi a definite şi contrast, şi nivele de negru intense.
Noul model Asus de  2.7 kg dispune de o carcasa pestriţa negru / maro de design elegant si totodata placut. Construiţia excelenta este de calitate, deşi utilizarea de materiale plastice lucioase atrage rapid zgârieturi şi pete. Mobilitatea este uşor sub medie, cu baterie de durată pentru doar 165 minute între taxe.

Usabilitatea este excelenta, în ciuda aceasta fiind una din masini mai mici din jur. Tastatură completă de dimensiuni are o acţiune uşoară şi precisă, dar cheile rasuna destul de tare atunci când tastaţi la viteza.

Spre deosebire de 5536G Acer si Samsung R520, nu există nici un port HDMI-out pentru conectarea la un extern de înaltă definiţie (HD) . Prezinta si difuzoare stereo audio de specialitate de la Altec Lansing sunt integrate, deşi am observat puţine îmbunătăţiri în performanţa audio peste rivalii sai.
Configuratie
Asus a folosit un dedicat ATI Radeon HD 4570 512MB. Cipul permite prelucrarea buna de video HD şi furnizează energie ampla de jocuri de nivel mediu, precum şi de fotografie şi de editare video. Ca urmare, lipsa unui port HDMI este deosebit de dezamăgitoare.

Procesorul AMD Athlon 64 X2 nu reuşeşte să se potrivească cu rivalii săi de la  Intel, dar este susţinut de 4096MB de memorie şi furnizează putere mai mult decât suficienta pentru cea mai buna utilizare de zi cu zi.
Opţiunile de stocare sunt la fel de puternice. 250 GB hard disk-ul ofera spatiu amplu de stocare pentru fotografii, videoclipuri şi muzică, totodata este capabil de a scrie DVD şi intalnim si prezenta unui 3-în-1 cititor de carduri

Dacă sunteţi in cautarea unui laptop cu ecran lat accesibil pentru jocuri şi pentru vizualizarea filme şi fotografii, K50AB este foarte  o alegere bună. Cu toate acestea, lipsa de ieşire HD şi un pachet software sărac  scade nota acestui notebook.One Response to “Laptop Asus K50AB-SX079L”

  1. engelman mihai says:

    Ce caracteristici are placa de baza. Are cipset si placa video e dedicata?

Leave a Reply