Laptop Acer Extensa 5235

Laptop Acer Extensa 5235

Laptopul  Acer  15.6 “Extensa 5235 îndeplineşte portabilitatea nevoilor de astăzi ale oamenilor de afaceri plasandu-se in acelas timp in limitele unui buget redus. Notebook-urile Extensa 5235  sunt acţionate de un processor Intel Celeron M, care combină performanţele accesibilă, cu cele mai recente evoluţii în materie de tehnologie, incluzand noul display de 15.6 inch CineCrystal, memorie RAM DDR3 si wi-fi.

Carcasa

Acer Extensa 5235 are o forma  usor robusta  cu o tastatura ce include num-pad. Touch-padul este usor de folosit, nefiind nevoie de a adauga un mouse extern.  Acest laptop poate fi conectat extern prin diverse porturi si anume : 3 porturi pentru USB, port  audio si microfon si de asemenea , 1 port VGA.

Un alt accesoriu este camera web incorporate de  0.3MP indeajuns de performanta pentru un simplu video chat

Configuratia
Ca si configuratie acest model Acer ne incanta cu un porcesor Intel® Celeron® M900 de  2.2GHz, impreuna cu o placa video integrata tot din gama Intel (model 4500) si cu 2 Gb de memorie DDR3, impreuna formant un notebook numai bun pentru un businessman nu foarte pretentios.  Tot odata, capacitatea hardului este de 160 Gb, cam putin pentru un laptop, dar probabil sufficient pentru o buna afacere.
De asemenea laptopul se poate conecta prin Bluetooth dar si wireless avand 802.11 b/g/Draft-N.
Acumulatorul este de tip Li Ion 6 Celule si prezinta o autonomie de pana la 2 ore. Poate acest lucru sa fie un mic dezavantaj al laptopului dar in rest se prezinta acceptabil.
Ca si sistem de operare, acesta vine instalat cu Linux.No Responses to “Laptop Acer Extensa 5235”

  1. [...] merge PERFECT ( eu folosesc tastatura prin usb, mult mai practica si simpla ). Specificatii laptop: http://www.sfaturicumparaturi.ro/com…ensa-5235.html As dori un PC cu minim 2 GB ram + proc dual core / core 2 duo, placa video 256 MB + ( de preferat [...]

Leave a Reply