Laptop Acer 5732Z

Laptop Acer 5732Z

Modelul nou Acer din gama Aspire  5732Z-442G25Mn, are un design elegant, cu un display de 15.6 inch, contine tot ce ai nevoie pentru un stil de viata “on-to-go”, ce ofera performante solide pentru realizarea treburilor zilnice, dar si pentru divertisment si recreere. Fie ca vabucurati de placerea unui film de calitate, navigare pe web, sau e-mail, acest model satisface si cele mai mici pretenitii intrucat vine dotat cu un porcesor Dual Core, imbinand cum se cuvine utilul cu placutul.

Carcasa


Acest tip de notebook prezinta un design sport si elegant. Tastatra este complet echipatata avand tastele mai mari pentru mai multa comfortabilitate, iar tastele digitale sunt sipuse in asa fel incat de poti bucura de divertismentul digital. Touch-padul este placut putand fi blocat astfel incat sa previna miscarea cursorului accidental. De asemenea contine si tasta WLAN care va conecteaza instantaneu la internet cu ajutorul hostpotului Wi-fi.

Configuratia

Producatorul a optat pentru un porcesor Dual Core T4400, care impreuna cu placa video incorporata tot de catre cei de la Intel, ofera o usoara si rapida folosire a laptopului. Ca si memorie Ram, acesta este dotat cu 2 Gb DDR3, iar capacitatea destul de maricica pentru un notebook este de 160 Gb.

Laptopul prezinta o serie de porturi externe printer care avem: 2 de tip USB, 1 LAN si cele audio.  Acumulatorul este unul destul de rezistent ce se poate mentine pana la 2h si 30 min.

Laptopul Acer Aspire 5732z vine instalat cu Linux, fiind o optiune buna pentru iubitorii acestui system de operare.Leave a Reply